Bo sentralt og sosialt i vår studentby i Trondheim

Velkommen til Trondheim. Dette er en by rik på kultur og en historie som strekker seg helt tilbake til middelalderen. Siden den gang har byen vokst til å bli en metropol for et yrende næringsliv og en hovedstad for de som søker høyere utdanning. Med store universitet, høyskoler og et omfattende utdanningstilbud generelt har Trondheim nærmere 33.000 aktive studenter hvert år. Med nesten 6000 tilreisende studenter hvert år, velger cirka halvparten å bli igjen etter endt utdanning – veldig mange trives med andre ord veldig godt her!

Trondheim-1

Om eiendommene

Mange av våre leiligheter leies ut som kollektiver og rom i bofellesskap. Her kan enten vennegjengen gå sammen om å leie en hel leilighet eller du kan leie et ledig rom i et eksisterende kollektiv. Vi tilbyr også romslige leiligheter for én eller to personer.

I tillegg har vi vår egen studentby med moderne hybler og et sosialt miljø. Med kort vei til det meste og gode kollektivforbindelser er dette et ypperlig og prisgunstig bosted for deg som ønsker å få mest mulig ut av studietiden.

Arrow_pictures 200

Bo i våre leiligheter fra kun kr. 5250 per måned.

Fasiliteter

Alle våre utleieenheter ligger i sentrumsnære deler av Trondheim med kort vei til kollektivtransport, studiesteder, restauranter, shopping, uteliv og ellers alt byen har å tilby. Vi jobber kontinuerlig med vedlikehold og oppgraderer jevnlig våre boliger. Som leietaker hos oss skal du oppleve at du får valuta for pengene og god oppfølging.

Sømløs digital
løsning

ikon_Sofa_2084

Egen leilighet

ikon_Renhold_2084

Renhold og
vedlikehold

ikon_Hand_2084

Fine folk og
trygg boløsning

ikon_Lampe_2084

Internett, elektrisitet
og oppvarming

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for Bo Coliving? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!