Bo i romslige og lyse omgivelser, sentralt i sommerbyen Tønsberg

Velkommen til sommerbyen Tønsberg. Her kan du nyte tilværelsen blant sjarmerende trehus, enten du ønsker å nyte et glass på livlige Brygga eller se store artister opptre på byens scener. Her er du en liten busstur unna Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold, og Vestfoldbanen har hyppige avganger til Oslo.

Tonsberg_1

Om eiendommene

Eiendommene ligger supersentralt i Tønsberg med umiddelbar nærhet til det populære bryggeområdet, med alt av restaurant- og kulturtilbud, samt byens storstue Foynhagen. Eiendommene ligger ved studentsamskipnadens hybelhus i Tønsberg eller kollektivknutepunktet, så kollektivtransport til blant annet Universitetet i Sør-Øst Norge er ivaretatt. Alle eiendommene er totalrenovert og er optimalisert for coliving med fokus på både sosiale soner og gode rom. Det er nye bad og kjøkken, og alle overflater er behandlet i tidsriktige farger.

Arrow_pictures 200

Bo i våre coliving spaces fra kun kr 4450 per måned, inkludert elektrisitet, internett og mye mer.

Fasiliteter

Alle våre eiendommer i Tønsberg har delikate bad og fellesarealene er møblert med moderne møbler. Videre har alle boligene egen storskjerm, og strøm og internett er inkludert i leien. Enkelte av eiendommene har også eget treningsrom eller spillerom. Som alltid hos oss administreres leieforholdet gjennom en egen app, og våre nøkkelfrie låser betjenes med din telefon. Renhold kan inkluderes i leien etter nærmere avtale.

Sømløs digital
løsning

ikon_Sofa_2084

Delikat møblert,
og god standard

ikon_Renhold_2084

Renhold og
vedlikehold

ikon_Hand_2084

Fine folk og
trygg boløsning

ikon_Lampe_2084

Internett, elektrisitet
og oppvarming

ikon_Bad_2084

Delikate bad

ikon_Spill_2084

storskjerm,
filmrom eller Spillrom

ikon_Trening1_2084

Treningsrom

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for Bo Coliving? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!