Bo i nyoppussede leiligheter med generøs takhøyde, treningsrom, spillrom, badstue og fantastisk utsikt, sentralt i vakre Skien

Velkommen til Skien, en av Norges eldste byer. Her bor du i rolige og behagelige omgivelser med tilbud og aktiviteter for de aller fleste. I Skien finner du blant annet kulturtilbud som Teater Ibsen og Telemark Museum, og når gradestokken stiger kan du nyte varme sommer dager på Bakkestranda badeplass som ligger rett utenfor sentrum. Og er du lysten på andre opplevelser, da kan du ta turen til Skien fritidspark.

Skien_6

Om eiendommene

Fantastisk sentrumsvilla med store rom, generøs takhøyde og høyt og fritt plassert i et av Skiens mest populære strøk. Boligene har vakker og vidstrakt utsikt over byen og vannspeilet.  I umiddelbar nærhet finner du kino, kulturhus og andre sport- og kulturtilbud, samt de flotte friområdene i Bakkestranda. Alle boligene er totalrenovert og er optimalisert for coliving med fokus på både romslige sosiale soner og gode rom. Det er nye bad og kjøkken, og alle overflater er behandlet i tidsriktige farger.

Arrow_pictures 200

Bo i våre coliving spaces fra kun kr 4450 per måned, inkludert elektrisitet, internett og mye mer.

Fasiliteter

Våre boliger i Skien har tilgang til eget treningsrom og spillrom, enkelte også egen badstue. Fellesarealene er møblert med moderne møbler og alle har egen storskjerm. Strøm og internett er inkludert i leien. Som alltid hos oss administreres leieforholdet gjennom en egen app, og våre nøkkelfrie låser betjenes med din telefon. Renhold kan inkluderes i leien etter nærmere avtale.

Sømløs digital
løsning

ikon_Sofa_2084

Delikat møblert,
og god standard

ikon_Renhold_2084

Renhold og
vedlikehold

ikon_Hand_2084

Fine folk og
trygg boløsning

ikon_Lampe_2084

Internett, elektrisitet
og oppvarming

ikon_Bad_2084

Delikate bad

ikon_Spill_2084

storskjerm,
filmrom eller Spillrom

ikon_Trening1_2084

Treningsrom

Se alle ledige boliger

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for Bo Coliving? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!