BO Coliving utvikler og drifter boligeiendom optimalisert for coliving

 

  • Vi tilbyr delikate, innholdsrike og trygge boløsninger
  • Våre beboere er studenter og young professionals
  • Boligene er sentralt lokalisert og tilbyr alle noe ekstra
  • Vi forenkler og kvalitetssikrer prosesser og kommunikasjon ved utstrakt bruk av ny teknologi
_KK_0399_low

Ambisjon

BO Coliving arbeider mot å bli den foretrukne landsdekkende tilbyder av coliving spaces for studenter og young professionals. Vi er imøtekommende, og forsøker å forstå og lytte til beboerens behov. Gjennom vår app tilrettelegger vi for at leietaker administerer seg selv og at hele utleiesyklusen skjer digitalt - trygt og effektivt for både leietaker og utleier. Kombinert med porteføljen av innholdsrike, høykvalitets-eiendommer med sentral beliggenhet, optimalisert for formålet, danner dette grunnlaget for den gode bo- og kundeopplevelsen vi tilbyr.

Styret, investorer og vi som står bak

Klaus De Vibe

Styreleder og investor

Siviløkonom med bred erfaring fra styrearbeid i startups og veletablerte selskaper, både børsnoterte og unoterte. Har siden 2009 vært investeringsdirektør i Strømstangen, Kim Wahls family office.

Ole Henrik Wille

Styremedlem og investor

Advokat med bred erfaring fra selskapsrettslige spørsmål knyttet til oppkjøp, fusjoner og emisjoner. Partner og leder for Corporate, Finance and Tax i Wikborg Rein.

Fabian Haugan

Styremedlem

Har jobbet i mange år i ledende meglerhus med fokus på aksjer og obligasjoner. CEO i Navesta AS.

Johan Rasting

CEO og investor

Investor, CEO og founder av BO Coliving. Siviløkonom med bred erfaring innen finans fra landets ledende meglerhus. Har vært en aktiv eiendomsinvestor siden 2015, og bygget kompetanse og portefølje innen blant annet coliving.

Andreas Rokne

Investor og strategisk rådgiver

Siviløkonom med bakgrunn fra finans. Co-founder og partner i Askeladden & Co, som står bak konsepter som Cutters, Verd og Dr. Dropin. Bred kompetanse innen etablering, utvikling og digitalisering.

Truls Navelstad

Investor

Investor og eier av Navesta AS. Har startet flere bedrifter innen eiendom og omsorg som siden er solgt til børsnoterte selskaper.

BO Coliving er perfekt posisjonert for lønnsom og effektiv vekst, basert på vårt produkt, merkevare-strategi, skalerbare system og erfaring. Vi vil kapitalisere på åpenbare stordriftsfordeler innen drift, finansiering, diversifisering av risiko og prising, og samtidig ta en ledende posisjon før coliving-kategorien er bredt etablert.

BO Coliving i nyhetene

Har kjøpt for over en milliard siste kvartal

april 2022

Vi vokser raskt, og tilbyr coliving til stadig flere unge og studenter i stadig flere byer. Allrom i Ålesund har blitt en del av Bo Coliving og sammen skal vi utvikle et landsdekkende colivingtilbud.

Kjøper eiendommer i Ålesund for 350 millioner

april 2022

Fra fire flotte eiendommer i Ålesund vil vi nå tilby coliving til byens studenter og unge voksne. Les mer om planene våre for Ålesund i denne saken fra Sunnmørsposten.

Bo Coliving runder 1.500 rom

april 2021

Med over 1.500 colivingrom satser vi nå videre! Neste mål er 2.000 rom i løpet av sommeren, og hele 10.000 rom i løpet av 2026. Vi vil at coliving skal være tilgjengelig over hele landet for studenter og unge voksne, og at det skal være enkelt og forutsigbart å leie hos oss enten du vil bo i Bø, Bergen eller Ålesund.

Firmaet har store planar i Bø, og vil investere fleire millionar i bustadmarknaden

10. januar 2022

Coliving kommer til Bø! Vi har tatt over to bygg i Bø, og har ambisjoner om å utvide til nærmere 100 rom over tid.

Utvikler tusenvis av private studentboliger

6. januar 2022

Det er en stor utfordring at alt for få studenter har tilgang på studentboliger. Sammen kan offentlige og private aktører øke andelen studentboliger, og vårt mål er å kunne tilby 10.000 utleieenheter innen 2026,

Gründeren er én av kjøperne på Stuevollen - nå satser han på en helt spesiell kundegruppe i Molde

19. desember 2021

Nå tar vi coliving til Molde! Med eiendommer sentralt plassert mellom sentrum og campus går vi nå i gang med oppussing, og vil i løpet av året tilby byens studenter og unge voksne coliving.

Tidligere aksjemegler har hentet over 100 millioner til etablering av studentkollektiver

13. november 2021

– Nå satser vi stort på utvidelse av coliving i Norge! Vi har fått med oss flere investorer på laget, og det sørger for at vi kan tilby enkle og forutsigbare leieforhold til flere mennesker, i flere byer, til fornuftige priser.

Johan (39) satser på et konsept som er stort i utlandet: - At det er etterspurt i Larvik er det ingen tvil om.

9. november 2021

Vi tok en prat med Østlands-Posten om coliving, og tilbudet vårt i Larvik. Coliving skal være enkelt, trygt og forutsigbart, og i våre leiligheter vil du finne fellesarealer som inviterer til sosial aktivitet, med både strøm og internett inkludert i leien. I Larvik har vi tre eiendommer, og er alltid på jakt etter nye muligheter for å tilby coliving til enda flere.

Ønsker å få kjøpe Infanterikassernen og utvikle studentboliger

9. juli 2021

Fredrikstad er en god studentby, hvor det trengs flere studentboliger. Vi ønsker å utvikle Infanterikasseren for å gjøre Gamlebyen enda mer attraktiv, og sikre enda flere studenter bolig.

Ledig stilling hos Bo Coliving

Vi ser etter flere nye boligfaddere i Trondheim, Tønsberg og Ålesund.

19. februar 2023

Er du utadvendt, selvstendig og på jakt etter en fleksibel jobb? Vi ser etter studenter som kan hjelpe oss med utleie, og være kontaktpunkt for våre beboere.

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for Bo Coliving? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!