Bo i nyoppussede boliger med perfekt beliggenhet, generøs takhøyde, nydelig uteplasser og store og luftige fellesarealer, midt i Larvik

Velkommen til kystbyen Larvik. Her møtes natur og kultur, opplevelser og attraksjoner. For deg som er glad i musikk, har Stavernfestivalen blitt en av Norges mest populære festivaler de siste årene. I Larvik finner du også vakker bøkeskog, langstrakte strender, deilige svaberg og sjarmerende badeviker. Og ønsker du virkelig å senke skuldrene? Da anbefaler vi en tur til Farris Bad. Hotellet tilbyr både spa og egen kildegrotte.

Larvik_1

Om eiendommene

Nyoppussede og delikate boliger, med store og innbydende fellesområder skapt for sosialt samvær og hyggelige private rom perfekt for avkobling, studier og egentid. Store vinduer gir mye naturlig lys og god atmosfære. Beliggende sentralt i Larvik med gåavstand til Bølgen kulturhus, Fritzøe Brygge, Bøkeskogen, kollektivknutepunkt og spahotellet Farris Bad, ligger alt til rette for et rikt og interessant liv hos BO Coliving.

Arrow_pictures 200

Bo i våre coliving spaces fra kun kr 4450 per måned, inkludert elektrisitet, internett og mye mer.

Fasiliteter

Våre boliger i Larvik har tilgang til fantastiske private uteområder, til tross for sin sentrale plassering. Fellesarealene er møblert med moderne møbler og alle har egen storskjerm. Alle eiendommene har også eget ildsted. Strøm og internett er inkludert i leien. Som alltid hos oss administreres leieforholdet gjennom en egen app, og våre nøkkelfrie låser betjenes med din telefon. Renhold kan inkluderes i leien etter nærmere avtale.

Sømløs digital
løsning

ikon_Sofa_2084

Delikat møblert,
og god standard

ikon_Renhold_2084

Renhold og
vedlikehold

ikon_Hand_2084

Fine folk og
trygg boløsning

ikon_Lampe_2084

Internett, elektrisitet
og oppvarming

ikon_Bad_2084

Delikate bad

ikon_Spill_2084

storskjerm,
filmrom eller Spillrom

ikon_Uteområde_2084

Gode uteområder

Se alle ledige boliger

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for Bo Coliving? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!