Bo i nyoppussede boliger med nydelig uteplasser og luftige fellesarealer, sentralt i Horten

Velkommen til havnebyen Horten. Her er du omgitt av historie som går helt tilbake til vikingtiden, og du er nærme kunstnerstedet Åsgårdstrand som kan friste med koselige gater med hvitmalte hus. Her kan du blant annet besøke Edvard Munchs sommerhus. I Horten finner du også Preus museum, det nasjonale museet for fotografi.

 

Horten_3

Om eiendommene

Nyoppussede og delikate boliger med romslige og innbydende fellesområder skapt for sosialt samvær, og hyggelige private rom perfekt for avkobling, studier og egentid. Beliggende sentralt i Horten med gåavstand til kulturtilbud, kyststien, Hortensskogen, sportsaktiviteter og kollektivknutepunkt – og kun en kort sykkeltur fra Universitetet i Sør-Øst Norge på Bakkenteigen - ligger alt til rette for et opplevelsesrikt og interessant liv hos BO Coliving.

Arrow_pictures 200

Bo i våre coliving spaces fra kun kr 4450 per måned, inkludert elektrisitet, internett og mye mer.

Fasiliteter

Fellesarealene er tidsriktig og delikat møblert og alle har egen storskjerm, enkelte også eget filmrom. Våre boliger i Horten har tilgang til frodige uteområder på egen eiendom, det samme gjelder parkering. Strøm og internett er inkludert i leien. Som alltid hos oss administreres leieforholdet gjennom en egen app, og våre nøkkelfrie låser betjenes med din telefon. Renhold kan inkluderes i leien etter nærmere avtale.

Sømløs digital
løsning

ikon_Sofa_2084

Delikat møblert,
og god standard

ikon_Renhold_2084

Renhold og
vedlikehold

ikon_Hand_2084

Fine folk og
trygg boløsning

ikon_Lampe_2084

Internett, elektrisitet
og oppvarming

ikon_Bad_2084

Delikate bad

ikon_Spill_2084

storskjerm,
filmrom eller Spillrom

ikon_Uteområde_2084

Gode uteområder

Se alle ledige boliger

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for Bo Coliving? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!