Bo sentralt, fresht og med innbydende fellesarealer skapt for coliving, i studentbyen Bergen

Velkommen til Bergen, byen mellom de syv fjell. Her har du tilgang til alt en storby kan tilby, og i tillegg har du mektig og storslått natur et steinkast unna. Universitet og høyskole finner du midt i sentrum, og blant brostein og bakgater finner du koselige kaféer, trendy restauranter, brune puber og andre utesteder. Med over 60 festivaler og et stort antall konserter hvert år har Bergen også fått betegnelsen musikkby.

Bergen_10

Om eiendommene

Nyoppussede og delikate boliger, med store og innbydende fellesområder skapt for sosialt samvær og hyggelige private rom perfekt for avkobling, studier og egentid. Store vinduer gir mye naturlig lys og god atmosfære. Uansett hva eller hvor du skal studere eller jobbe i Bergen, har vi en bolig perfekt beliggende for deg. Innholdsrike Bergen sentrum er alltid rett i nærheten, med alt du kan drømme om av kultur, uteliv, restauranter, cafeer, handlegater og studiesteder. Vi har forsøk å legge alt til rette for et rikt liv hos BO Coliving – selvstendig, sammen med andre.

Arrow_pictures 200

Bo i våre coliving spaces fra kun kr 4450 per måned, inkludert elektrisitet, internett og mye mer.

Fasiliteter

Våre boliger i Bergen skiller seg ut med god standard og et tilbud utover hva du får andre steder. Fellesarealene er møblert med moderne møbler og alle har egen storskjerm. Strøm og internett er inkludert i leien. Enkelte eiendommer har for eksempel eget treningsrom. Som alltid hos oss administreres leieforholdet gjennom en egen app, og våre nøkkelfrie låser betjenes med din telefon. Renhold kan inkluderes i leien etter nærmere avtale.

Sømløs digital
løsning

ikon_Sofa_2084

Delikat møblert,
og god standard

ikon_Renhold_2084

Renhold og
vedlikehold

ikon_Hand_2084

Fine folk og
trygg boløsning

ikon_Lampe_2084

Internett, elektrisitet
og oppvarming

ikon_Bad_2084

Delikate bad

ikon_Spill_2084

storskjerm,
filmrom eller Spillrom

ikon_Trening1_2084

Treningsrom

Se alle ledige boliger

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for Bo Coliving? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!