Bo i egen leilighet med kjøkken og bad - nært NTNU Ålesund

Velkommen til jugendstilbyen Ålesund. Ålesund er spesielt kjent for sin maritime næring, og her finner du flere av landets største fiskebedrifter og oppdrettsselskap. Dette gjør byen som ligger mellom fjord, fjell og hav til en attraktiv by å studere i for de som ønsker å gå den maritime veien. Innovasjon og gründervirksomhet står også sterkt. Med rundt 3000 studenter er Ålesund en fantastisk by å studere i. Leier du hos Bo Coliving hjelper vi deg med å avdekke alle mulighetene som finnes i byen og regionen.

Alesund_4

Om eiendommene

Alle våre leiligheter i Ålesund ligger sentralt plassert. Katevågen ligger bare ett steinkast unna NTNU, Åsebøen 3 ligger ved sykehuset, og Sjømannsvegen ligger midt mellom NTNU og sentrum. Hos oss får alle eget kjøkken og bad. Du får også nærhet til vakker natur med supre treningsløyper rett utenfor døren. Ålesund sentrum byr på ett spennende uteliv, samt musikk- og kulturmiljø. Jugendfest må du bare oppleve!

Arrow_pictures 200

Bo i våre leiligheter fra kun kr. 6200 per måned, inkludert elektrisitet, internett og mye mer.

Fasiliteter

Alle våre eiendommer i Ålesund har eget kjøkken og bad. Vi har forutsigbare leieavtaler der strøm og internett er inkludert i husleien. Vi er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt både rundt praktiske boforhold, bomiljø, sosialt nettverk og tilpasning til ett liv hjemmefra, og tilbyr derfor leiligheter som er tilrettelagt for at oppholdet skal være forutsigbart, trygt og sosialt.

Sømløs digital
løsning

ikon_Sofa_2084

Egen leilighet

ikon_Renhold_2084

Renhold og
vedlikehold

ikon_Hand_2084

Fine folk og
trygg boløsning

ikon_Lampe_2084

Internett, elektrisitet
og oppvarming

Se alle ledige boliger

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for Bo Coliving? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!