Bo i delikat innredet hybel, sentralt men tilbaketrukket, i spennende Fredrikstad

Velkommen til festningsbyen Fredrikstad. Her finner du trivelige gågater, moderne gallerier, særegne vintagebutikker og restauranter som tilbyr lokale smaksopplevelser. På varme sommerdager kan du nyte livet langs havnepromenaden, og veien til sommerparadiset Hvaler er også kort. Og skal du studere på Høgskolen i Østfold? Da finner du flere av høyskolens avdelinger midt i sentrum.

Fredrikstad_6

Om eiendommene

Delikate og nylig oppussede hybler med freshe bad og fine uteområder. Hyggelige private rom perfekt for avkobling, studier, jobb og egentid, men samtidig romslige og innbydende for besøk og sosialt samvær. Beliggende rett utenfor bykjernen, men med gåavstand til kulturtilbud, restauranter, uteliv og alt det Fredrikstad har å by på av servicetilbud. Det er nærhet til busstopp, så vel som byfergen som frakter deg mellom sentrum, Gamlebyen, Isegran og Gressvik. Høgskolen i Østfold ligger rett over Verkstedbrua.

Arrow_pictures 200

Bo i våre coliving spaces fra kun kr 4450 per måned, inkludert elektrisitet, internett og mye mer.

Fasiliteter

Fellesarealene er tidsriktig og delikat møblert, og er utstyrt med egen storskjerm og pent kjøkken. Våre boliger i Fredrikstad har tilgang til fint uteområde på egen eiendom, og det er tilgang til et ryddig fellesvaskeri. Strøm og internett er inkludert i leien. Som alltid hos oss administreres leieforholdet gjennom en egen app, og våre nøkkelfrie låser betjenes med din telefon. Renhold kan inkluderes i leien etter nærmere avtale.

Sømløs digital
løsning

ikon_Sofa_2084

Delikat møblert,
og god standard

ikon_Renhold_2084

Renhold og
vedlikehold

ikon_Hand_2084

Fine folk og
trygg boløsning

ikon_Lampe_2084

Internett, elektrisitet
og oppvarming

ikon_Bad_2084

Delikate bad

ikon_Spill_2084

storskjerm,
filmrom eller Spillrom

ikon_Uteområde_2084

Gode uteområder

Kontakt

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Har du sett deg ut en spesiell bolig, funnet et område du vil bo i eller ønsker å melde din interesse for Bo Coliving? Send oss gjerne en forespørsel via vårt kontaktskjema. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!